«Βασιλιάς Ληρ»: Ο Γιάννης Νταλιάνης αντικαταστάτης του Λεωνίδα Κακούρη

«Βασιλιάς Ληρ»: Ο Γιάννης Νταλιάνης αντικαταστάτης του Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση Facebook Twitter
Φωτ.: ndp
0

Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κακούρη, μετά την αιφνιδιαστική του αποχώρηση από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Βασιλιάς Ληρ».

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε την αντικατάσταση με ανάρτησή του στο Facebook, όπου αναφέρει συγκεκριμένα πως «στην παραγωγή "Βασιλιάς Ληρ" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη».

Στην ίδια ανακοίνωση το Εθνικό Θέατρο ενημερώνει ότι οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου.

Βασιλιάς Ληρ: Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram που αργότερα διαγράφηκε φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει αλλαγές στη ζωή του.

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Στο βίντεο ο Λεωνίδας Κακούρης ακουγόταν να λέει ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους και ότι προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του. «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα» κατέληγε στο βίντεο ο Λεωνίδας Κακούρης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ