Επίσκεψη Ερντογάν: Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό

Επίσκεψη Ερντογάν: Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τέσσερις σταθμοί του μετρό έκλεισαν, με εντολή της αστυνομίας, λόγω της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. 

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Κατεχάκη», «Μέγαρο Μουσικής» και «Ευαγγελισμός». Οι συρμοί διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα η ΣΤΑΣΥ είχε ανακοινώσει μόνο ότι θα κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα. Μάλιστα, παρότι η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο σταθμός θα έκλεινε από τις 11:00 έως τις 18:00, τελικά έκλεισε περίπου μία ώρα νωρίτερα. 

Περίπου στις 10:00 προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Τον Τούρκο πρόεδρο υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ είναι δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την εμπλοκή 3.000 αστυνομικών και ελεύθερων σκοπευτών, ενώ λόγω της επίσκεψης Ερντογάν θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM