Μετρό: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις ράγες, στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος»

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Νεκρός ανασύρθηκε ο 65χρονος άνδρας, που έπεσε νωρίτερα στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος».

Ο άνδρας μετά από την πτώση στις ράγες του μετρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου και διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Υπενθυμίζεται πως στο σημείο επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Ωστόσο, άγνωστα παραμένουν τα αίτια και συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στις ράγες.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από το Μετρό, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη γραμμή 2 και πλέον τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM