Μάθιου Πέρι: Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με το πιστοποιητικό θανάτου του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι αναφέρει την αιτία θανάτου του ηθοποιού ως «αναβληθείσα» προσθέτοντας περισσότερο μυστήριο γύρω από αυτόν. 

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που παραθέτει το The Blast, η επίσημη αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι αναβάλλεται εν αναμονή περαιτέρω ερευνών και τοξικολογικών εκθέσεων.

Ο αγαπημένος σταρ των «Friends» - υποδύθηκε τον Τσάντλερ Μπιγκ -  πέθανε στις 28 Οκτωβρίου, όταν βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του. Ήταν 54 ετών. Το έγγραφο επιβεβαιώνει επίσης ότι πέθανε στο Forest Lawn του Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με το πιστοποιητικό θανάτου του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» Facebook Twitter

Ο Μάθιου Πέρι είχε μόλις τελειώσει ένα δίωρο παιχνίδι πικ-μπολ. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά γύρω του.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρμακα. Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα φάρμακο για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, που χρησιμοποιείται συνήθως για άτομα με εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τα φάρμακα που βρέθηκαν, συνέβαλαν στον θάνατο του ηθοποιού, αλλά εκκρεμεί νεκροψία για να βρεθεί λύση στο μυστήριο. Μετά τη νεκροψία, η αιτία θανάτου αναφέρθηκε ως "αναβληθείσα" εν αναμονή της τοξικολογικής έκθεσης.

Αυτό σήμαινε ότι οι αρχές έπρεπε να πραγματοποιήσουν αιματολογικές εξετάσεις πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την ακριβή αιτία θανάτου.

Με πληροφορίες από το theblast

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM