Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έκανε ντοκιμαντέρ για τον κασκαντέρ που έμεινε παράλυτος ενώ τον ντούμπλαρε

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έκανε ντοκιμαντέρ για τον κασκαντέρ που έμεινε παράλυτος ενώ τον ντούμπλαρε Facebook Twitter
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ με τον Ντέιβιντ Χολμς
0

Ο Ντέιβιντ Χολμς ήταν ο άνθρωπος που ντούμπλαρε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στις ταινίες Χάρι Πότερ, μέχρι στιγμή που έμεινε παράλυτος έπειτα από ένα ατύχημα στα γυρίσματα. Τώρα, οι δύο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους. 

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ο παραγωγός ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον κασκαντέρ με τίτλο «Ντέιβιντ Χολμς: Το αγόρι που έζησε». Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τον Χάρι Πότερ, καθώς εκείνος ήταν στα βιβλία το «αγόρι που έζησε». 

Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Ντέιβιντ Χολμς συνέβη τον Ιανουάριο του 2019, σε πρόβα για μια επικίνδυνη σκηνή της προτελευταίας ταινίας της σειράς, του «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου - Μέρος 1ο». 

Επρόκειτο για μια σκηνή έκρηξης, στην οποία ένα σύρμα τραβούσε γρήγορα προς τα πίσω τον κασκαντέρ, όμως εκείνος κατέληξε σε τοίχο, με συνέπεια να σπάσει τον λαιμό του και να παραλύσει. 

Ο Ντέιβιντ Χολμς είχε επιλεγεί ως ο κασκαντέρ που θα ντούμπλαρε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ από την πρώτη ταινία Χάρι Πότερ. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει υλικό από δουλειές του κασκαντέρ, από τη σημερινή καθημερινότητά του, όπως και συνεντεύξεις του ίδιου, του Ντάνιελ Ράντκλιφ και άλλων. 

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει «όχι μόνο τα επιτεύγματά μου μπροστά από την κάμερα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα και τη στάση ζωής που υιοθέτησα μετά το ατύχημα», δήλωσε ο Ντέβιντ Χολμς. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Ο 83χρονος Τζον Χιουμ, πρώην κτηματομεσίτης και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ιδιωτικού κοπαδιού ρινόκερων, συνελήφθη στη Νότια Αφρική κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο κεράτων
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM