Γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης ανάμεσα σε πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι

«Ψυχρό» είναι πλέον το κλίμα ανάμεσα σε πρίγκίπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν «βγάλει από το μυαλό τους» το ενδεχόμενο επανασύνδεσης τόσο με τη Μέγκαν Μαρκλ όσο και με τον πρίγκιπα Χάρι.

Τουλάχιστον, αυτό δηλώνει η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχε προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα στη κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, αλλά μετά από έναν «έντονο καβγά» με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό δεν ήταν δυνατό.

«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αποδεχτείς ότι οι ευτυχισμένες οικογένειες δεν είναι ένα παιχνίδι που όλοι μπορούν να παίξουν» δήλωσε στο περιοδικό OK. «Η Κέιτ έχει πληγωθεί και προσβληθεί από πράγματα που έχουν πει ο Χάρι και η Μέγκαν, αλλά μαζί με τον Ουίλιαμ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και υποψιάζομαι ότι, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ρήξη με τον Χάρι δεν μπορεί να διορθωθεί στο προσεχές μέλλον. Έχουν βγάλει από το μυαλό τους αυτό το ενδεχόμενο και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Η κρίση στη σχέση των δύο αδελφών ξεκίνησε το 2019, όταν επιβεβαίωσαν ότι είχαν πάρει «διαφορετικούς δρόμους» και επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με την παραίτηση του Χάρι και της Mέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντά και τη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ.

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι είναι σίγουρη πως το ζευγάρι «υποστηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον και ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η πιο δυνατή πηγή ενθάρρυνσης για τον Ουίλιαμ».

Πρίγκιπας Χάρι: Αρνήθηκαν να μείνει στο κάστρο του Ουίνδσορ

Ένα άλλο περιστατικό που δείχνει τη ψυχρότητα των σχέσεών τους ήταν όταν τις προηγούμενες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ζήτησε ένα δωμάτιο στο κάστρο του Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Λονδίνο και να του το αρνήθηκαν.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Telegraph η δικαιολογία για την άρνηση στον πρίγκιπα Χάρι ήταν πως θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει εγκαίρως για την πρόθεσή του να επισκεφθεί το βασιλικό κτήμα.

Ο δούκας του Σάσεξ βρέθηκε στο Λονδίνο για τα WellChild Awards, μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που φέτος συνέπεσε με την παραμονή της πρώτης επετείου του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Αφού διαπίστωσε ότι θα ήταν αδύνατο να δει τον πατέρα του λόγω των υποχρεώσεων του βασιλιά, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε αν μπορούσε να μείνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Κάτι τέτοιο θα του επέτρεπε να επισκεφθεί εύκολα τον τόπο ανάπαυσης της γιαγιάς του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, την επόμενη ημέρα, κάτι που επίσης ζήτησε να κάνει.

Όπως αναφέρει η Telegraph η άρνηση σημαίνει ότι το ζευγάρι Χάρι-Μέγκαν «είναι "άστεγοι" όταν βρίσκονται στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου και πρέπει να ζητήσουν άδεια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να μείνουν σε ένα από τα βασιλικά κτήματα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Telegraph

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζ.Ντ. Βανς

Διεθνή / Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζέι Ντι Βανς

Ο Έλον Μασκ φαίνεται να παγώνει τα σχέδιά του για τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ, φοβούμενος ρήξη με τους Ρεπουμπλικανούς. Αντίθετα, σκέφτεται να στηρίξει τον αντιπρόεδρο JD Vance για τις εκλογές του 2028.
LIFO NEWSROOM
Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Διεθνή / Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Ευχαριστούμε που ήρθατε μετά από εκείνο το φιάσκο, αλλά όταν η ζωή σου πετά λεμόνια, να τα κάνεις λεμονάδα, είπε σε συναυλία των Coldplay αναφερόμενος σε όσα έγιναν τον Ιούλιο στη Βοστώνη
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για ΝΑΤΟϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς φυσικά Αμερικανούς στρατιώτες

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για ΝΑΤΟϊκού τύπου δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς Αμερικανούς στρατιώτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει ευρωπαϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία μετά από πιθανή ειρηνευτική συμφωνία - Οι ΗΠΑ εξετάζουν παροχή αεροπορικής υποστήριξης, αποκλείοντας όμως την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων
LIFO NEWSROOM
Hamamatsu: Η ιαπωνική πόλη που προσελκύει μετανάστες για να αντιστρέψει την πληθυσμιακή πτώση

Διεθνή / Hamamatsu: Η ιαπωνική πόλη που προσελκύει μετανάστες για να αντιστρέψει την πληθυσμιακή πτώση

Η πόλη Hamamatsu στην Ιαπωνία στρατολογεί μετανάστες για να αντιμετωπίσει τη μείωση του πληθυσμού και την έλλειψη εργατικού δυναμικού, δημιουργώντας παράλληλα μια δυναμική οικονομία και ευκαιρίες για νέους Ιάπωνες
LIFO NEWSROOM
Πώς δίκτυα offshore μετέφεραν πετρέλαιο από Ιράν, Ρωσία και Βενεζουέλα στην Κίνα

Διεθνή / Πώς δίκτυα offshore μετέφεραν πετρέλαιο από Ιράν, Ρωσία και Βενεζουέλα στην Κίνα

Αποκαλύψεις για offshore εταιρείες και ναυτικά ενέχυρα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά πετρελαίου από Ιράν, Ρωσία και Βενεζουέλα στην Κίνα, παρακάμπτοντας τις κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία: Τι σημαίνει η «Συμμαχία των Προθύμων» και ο ρόλος των ΗΠΑ

Διεθνή / Εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία: Τι σημαίνει η «Συμμαχία των Προθύμων» και ο ρόλος των ΗΠΑ

Μετά τις ιστορικές συναντήσεις στον Λευκό Οίκο, η Ουκρανία ζητά εγγυήσεις ασφαλείας - Τι σχεδιάζει η «Συμμαχία των Προθύμων», ποιος είναι ο ρόλος της Βρετανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ, και γιατί παραμένει αβέβαιο το μέλλον;
LIFO NEWSROOM