Σκουρλέτης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει μία δήλωση έως την Κυριακή

Σκουρλέτης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει μία δήλωση έως την Κυριακή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Για «εργαλειοποίηση του Αλέξη Τσίπρα» από τον υποψήφιο για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη έκανε λόγο σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης. 

«Με θλίψη λέω πως περισσεύουν τα fake news και η τοξικότητα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όχι στις επίσημες τοποθετήσεις, και λείπει ο ουσιαστικός διάλογος. Κι ασφαλώς είναι υποκινούμενη η τοξικότητα», είπε με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «εύστοχη» τη χθεσινή παρέμβαση της Έφης Αχτσιόγλου για αυτή την κατάσταση.

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο, να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει "κάποιοι δε θέλανε να κυβερνήσουνε"» και πρόσθεσε πως «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όσοι συμμετάσχουμε στη διαδικασία ποιο είναι το διακύβευμα. Θέλουμε ένα νικηφόρο σχέδιο; Εγώ το θέλω». 

Εκτός αυτών, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής δήλωσε ότι «θεωρώ λάθος την αυθημερόν εγγραφή μελών, αυτό δε γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή χώρα».

Αναφορικά με το κάλεσμα που έκανε η Έφη Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη για ντιμπέιτ ο ίδιος δήλωσε για τον δεύτερο: 

«Αισθάνεται ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση. Η όλη παρουσία του αυτόν τον μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία αλλά ο υποψήφιος έχει δώσει μόνο μία ζωντανή συνέντευξη μετά τις εκλογές [...] Καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος που είχε πολύ λίγη σχέση  με τον χώρο και την πολιτική να είναι απαραίτητο να αποκτήσει μια εμπειρία. Όμως είναι αμετροέπεια να ζητάς να είσαι ο πρώτος τη τάξει». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM