Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ- Το ποδόσφαιρο, η σχέση με τη Βικτόρια και οι δύσκολες στιγμές

Κυκλοφόρησε από το Netflix το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το τρέιλερ για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μπέκαμ», που θα κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα στις 4 Οκτωβρίου, δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix

Το «Μπέκαμ» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και με την υπογραφή του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ. Έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Netflix. Όπως αναφέρεται, συνδυάζει ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια, χαρούμενες στιγμές από το σήμερα και συνεντεύξεις με την οικογένεια, τους φίλους και ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που αποτελέσαν κομμάτι της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το ντοκιμαντέρ αφορά το ποδόσφαιρο, τη σχέση του με τη Βικτόρια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Ένιωθα ευάλωτος και μόνος», λέει κάποια στιγμή στην κάμερα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM