Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Φρέντι Μπελέρη: Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές να τηρήσουν τους νόμους

ΗΠΑ για Φρέντι Μπελέρι: Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές να τηρήσουν τους νόμους Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Mήνυμα στις αλβανικές αρχές για το ζήτημα του δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρηέστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένει να τηρηθεί το γράμμα της εγχώριας νομοθεσίας στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη. Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη και αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης παραμένει προφυλακισμένος, καθώς οι δικαστικές αρχές πριν από λίγες ημέρες απέρριψαν το σχετικό αίτημα των δικηγορών του.

Συγκεκριμένα, το ειδικό δικαστήριο για την πάταξη της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος των Τιράνων απέρριψε το αίτημα των δικηγόρων του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη για αντικατάσταση της προφυλάκισης του με άλλα περιοριστικά μέτρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM