Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Νόελ Γκάλαχερ: Παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί τους στίχους στη σκηνή

Νόελ Γκάλαχερ: Παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να θυμηθεί τους στίχους στη σκηνή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι αγωνίζεται για να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών του, ενώ ερμηνεύει στη σκηνή.

Το πρώην μέλος των Oasis και αρχηγός των High Flying Birds αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία λόγω ηλικίας. Συγκεκριμένα, ο Νόελ Γκάλαχερ, 56 ετών συνέδεσε την απώλεια μνήμης με την πάροδο των χρόνων. «Βρέθηκα σε συναυλία σε περιοδεία να σκέφτομαι: "Ποιος είναι ο επόμενος στίχος σε αυτό το τραγούδι;"» εξήγησε σε συζήτηση στο podcast Patreon του Ματ Μόργκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Ο τραγουδιστής είπε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν τηλεϋποβολέα για στίχους στο μέλλον: «Είμαι βέβαιος ότι, τελικά, θα χρειαστώ έναν».

Να σημειωθεί πως ο Νόελ Γκάλαχερ δεν είναι ο μοναδικός μουσικός που αποκαλύπτει ότι χρειάζεται βοήθεια για να θυμάται τους στίχους. Στα τέλη του 2020, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τηλεϋποβολέα στις ζωντανές εμφανίσεις του σε περίπτωση που ξεχάσει τους στίχους των τραγουδιών των Beatles.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ