Τζούντι Ντεντς: «Πλέον δεν βλέπω στα κινηματογραφικά πλατό» - Όσα είπε για τη μειωμένη όρασή της

Τζούντι Ντεντς: «Πλέον δεν βλέπω στα κινηματογραφικά πλατό» - Όσα είπε για το πρόβλημα όρασής της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η 88χρονη ηθοποιός, Τζούντι Ντεντς αποκάλυψε ότι πλέον η όρασή της έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε δεν μπορεί να δει τα κινηματογραφικά πλατό. 

Μιλώντας στη Sunday Mirror, η ηθοποιός δήλωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά «δεν μπορώ να δω πια σε κινηματογραφικά πλατό, και δεν μπορώ να δω για να διαβάσω. Έχω τόσους πολλούς φίλους που θα μου μάθουν το σενάριο. Αλλά έχω φωτογραφική μνήμη».

Η Ντεντς έχει μιλήσει ανοιχτά για τις επιπτώσεις που έχει στην καριέρα της το πρόβλημα όρασής της και την ανάγκη να απομνημονεύει προφορικά τα λόγια της. 

Παρά το πρόβλημα και τα εμπόδια που της θέτει, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά καθώς όπως ανέφερε «έχω έναν παράλογο φόβο της πλήξης». 

«Γι' αυτό έχω τώρα αυτό το τατουάζ που λέει carpe diem. Αυτό είναι που πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά. 

Η ίδια μίλησε επίσης για τον σύντροφό της, τον συντηρητή Ντέιβιντ Μιλς, τον οποίο γνώρισε το 2010: «Ο Μίλς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ [...] Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή. Το να γελάς με κάποιον είναι τρομερά σημαντικό. Γελάμε για τα πάντα».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM