ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Κρήτη: Πέθανε ο 13χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Κρήτη: Πέθανε ο 13χρονος που ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα Facebook Twitter
0

Πέθανε ο 13χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Γεωργιούπολης Χανίων στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι τα τεστ που διενεργήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στον 13χρονο έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο.

Οι συγγενείς του 13χρονου ήταν ενήμεροι για την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά συνέχιζαν να ελπίζουν.

Το παιδί είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από ναυαγοσώστη και λουόμενους. Τον 13χρονο είχε παραλάβει ασθενοφόρο και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και διασωληνώθηκε.

Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM