Καιρός: Έρχονται μπόρες - Πού αλλάζει το σκηνικό την Δευτέρα

Καιρός: Έρχονται μπόρες - Πού αλλάζει το σκηνικό την Δευτέρα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αλλάζει αύριο το σκηνικό του καιρού σε διάφορες περιοχές της χώρας με επί μέρους φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό της Δευτέρας εντείνεται η αστάθεια κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα αυτά πάντως δεν θα είναι γενικευμένα αλλά μεμονωμένα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με σήμερα. 

Για την Αττική μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένεται να δώσουν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα θα βελτιωθεί εκ νέου ο καιρός.  

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και μόνο κατά τόπους μετά το μεσημέρι σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα σημειωθούν μπόρες. 

Σύμφωνα με τον πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου η αστάθεια κατά τόπους θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM