Θεσσαλονίκη: Άνδρας κυνηγούσε με μαχαίρι έναν 17χρονο - «Ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας κυνηγούσε με μαχαίρι έναν 15χρονο Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Ένας άνδρας φέρεται να κυνηγούσε με μαχαίρι έναν 17χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το grtimes, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Μακρυγιάννη.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί ένας άνδρας, κρατώντας μαχαίρι, φέρεται πως άρχισε να κυνηγάει έναν 15χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα. Τελικά, βρέθηκε ταμπουρωμένος λίγη ώρα μετά σε διαμέρισμα μαζί με μια γυναίκα. Ο ίδιος αρνούνταν πεισματικά να παραδοθεί και φέρεται να έβριζε τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας τελικά συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM