Έντονη αντίδραση Τσαπανίδου για βίντεο του Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

Έντονη αντίδραση Τσαπανίδου για βίντεο του Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση» Facebook Twitter
0

Την έντονη αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσε ένα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου, το οποίο χαρακτήρισε «βαρύτατη σεξιστική επίθεση». 

Στο βίντεο, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του «μαραθωνίου» για τις δεύτερες εκλογές 2023, ο Τάκης Ζαχαράτος μιμούνταν την Πόπη Τσαπανίδου, ενώ ο κωμικός εμφανίστηκε και ως Ματίνα Παγώνη. 

Όμως, τα δύο βίντεο περιελάμβαναν σεξιστικές αναφορές και χυδαία υπονοούμενα, όπως «είναι πολύ σημαντικό να τελειώνουμε και να ολοκληρώνουμε», «Ματίνα Παγώνη η μπαγκέτα μου φουντώνει», ή «έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ».


Επίσης, στα βίντεο, είτε ως «Πόπη Τσαπανίδου» είτε ως «Ματίνα Παγώνη», ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρονταν με υποτιμητικό τρόπο σε γυναίκες, από τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, έως τη Σία Αναγνωστοπούλου, την Τασία Χριστοδουλοπούλου, ή ακόμη και την Μπριζίτ Μακρόν, την οποία χαρακτήρισε «σταφιδομαϊμού του Σηκουάνα». 


Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό δεν είναι σάτιρα, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση 

Λίγη ώρα αργότερα στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα όσα της είχαν μεταφερθεί εκείνη την ώρα αναφορικά με τα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου. 

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του κυρίου, το κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αίσθηση προκάλεσε το πώς αντέδρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην έντονη διαμαρτυρία της Πόπης Τσαπανίδου. «Ε όχι, είστε υπερβολική, έχω δεχθεί κι εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άγρια, επί δεκαετίες», απάντησε ο δημοσιογράφος. 

«Καλοδεχούμενη και η σάτιρα. Μου μεταφέρονται λέξεις, εκφράσεις, που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Είναι κρίμα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μεταφέρονται τέτοιες εκφράσεις σε τέτοιο βίντεο σατιρικό», του εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω είστε υπερβολική, ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα», επέμεινε ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

«Είχε χυδαίες λέξεις», του επεσήμανε η Πόπη Τσαπανίδου, αλλά ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη διαφωνία του. «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί η σάτιρα, το έχω υποστεί 30 χρόνια», συμπλήρωσε. 

«Δεν με ενοχλεί καθόλου η σάτιρα και η βαρύτερη επίθεση, όχι η σεξιστική. Αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή για μένα», ξεκαθάρισε η Πόπη Τσαπανίδου. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM