Ο Μάικ Πενς διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις εκλογές του 2024

Μάικ Πενς: Θα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2024 – Τι λένε οι δημοσκοπήσεις Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ο πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς κατέθεσε σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποψηφιότητά του ώστε να λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2024.

Ο Μάικ Πενς αναμένεται να φέρει μια πιο παραδοσιακά συντηρητική φωνή κατά την προεκλογική διαδικασία απέναντι στον λαϊκισμό του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάικ Πενς ήταν αντιπρόεδρος την εποχή της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ ενώ υπηρέτησε περισσότερο από μια δεκαετία στη Βουλή των Αντιπροσώπων και έχει και μια θητεία ως κυβερνήτης της Ιντιάνα.

Ωστόσο ο ίδιος καλείται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην κούρσα προς τον Λευκό Οίκο, καθώς παλεύει να κερδίσει την υποστήριξη ενός κόμματος που παραμένει σε μεγάλο βαθμό πιστό στον Ντόναλντ Τραμπ.

Τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις είναι καλύτερα από αυτά ορισμένων ανταγωνιστών του, αλλά ουσιαστικά κυμαίνονται σε χαμηλά έως μεσαία μονοψήφια ποσοστά.

Ο Μάικ Πενς δε, αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία αρκετά πιο αργά από εκείνες των αντιπάλων του Ντόναλντ Τραμπ και του Ρον ΝτεΣάντις, οι οποίοι προηγούνται στις δημοσκοπήσεις.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΤΣΑΔΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διεθνή / Γιατί η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ήταν ανάξια για το Νόμπελ Ειρήνης

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αντώνης Καραμπατζός, σχολιάζει την είδηση και τον συμβολισμό της παράδοσης του μεταλλίου του Νόμπελ Ειρήνης στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ