Η πριγκίπισσα Σάρλοτ χαμογελά πλατιά- Το πορτρέτο για τα 8α γενέθλιά της

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ χαμογελά πλατιά- Το πορτρέτο για τα 8α γενέθλιά της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ χαμογελά πλατιά, στο νέο πορτρέτο της που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σήμερα, Τρίτη, η πριγκίπισσα Σάρλοτ συμπληρώνει τα 8 της χρόνια. Με αυτή την αφορμή, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν στο Instagram μια νέα φωτογραφία της κόρης τους. 

Σε αυτή, η 8χρονη πριγκίπισσα χαμογελά στον φακό, φορώντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της ανεμίζουν. Το στιγμιότυπο αποτύπωσε με τη φωτογραφική μηχανή της η Κέιτ Μίντλετον, που «έσπασε» για λίγο την παράδοση, καθώς στο πορτρέτο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες για τα πέμπτα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις δεν είχε φωτογραφίσει η ίδια τον γιο της. 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ- τρίτη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο- και τα δύο αδέλφια της αναμένεται να παρακολουθήσουν τη στέψη του παππού τους, βασιλιά Καρόλου, το Σάββατο. Επίσης οι τρεις τους αναμένεται να βρεθούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή, μαζί με τους γονείς τους.

Ο πατέρας τους θα έχει ρόλο στην τελετή στέψης. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ορκιστεί πίστη στον βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια της τελετής, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, αφού γονατίσει μπροστά στον πατέρα του, μετά την στέψη του. 

«Εγώ, ο Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ορκίζομαι πίστη σε σένα και αφοσίωση και την αλήθεια που θα σου φέρω, ως ανθυπασπιστής στη ζωή και μέλος του σώματος. Ορκίζομαι, Θεέ μου», είναι τα λόγια που θα πει. Η τελευταία φορά που είχαν ειπωθεί αυτά τα λόγια ήταν στη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ, το 1953. Τότε, τον όρκο πίστης και αφοσίωσης είχε δώσει ο πρίγκιπας Φίλιππος. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM