Θεσσαλονίκη:22χρονη κατήγγειλε βιασμό από ξάδελφό της σε νυχτερινό κέντρο

Θεσσαλονίκη:22χρονη κατήγγειλε βιασμό από ξάδελφό της σε νυχτερινό κέντρο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Νέα υπόθεση βιασμού απασχολεί τις αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία 22χρονης πως ο ξάδελφός της επιχείρησε να τη βιάσει σε νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, η φερόμενη πράξη τελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, όπου διασκέδαζε.

Το απόγευμα της Κυριακής η 22χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου, όπου προχώρησε στην καταγγελία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το καταγγελλόμενο πρόσωπο είναι ξάδελφος της 22χρονης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση τη ΕΛ.ΑΣ., ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται, ενώ πραγματοποιούνται όλες οι απαιτούμενες δικονομικές ενέργειες.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ