Κατερίνα Στεφανίδη: Πώς να είμαι απογοητευμένη σήμερα, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά;

Κατερίνα Στεφανίδη: 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Κλειστό Στίβου με μήνυμα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ανέβει για μια ακόμη φορά στο βάθρο των μεταλλίων, αφού δεν ήταν στην ημέρα της, όπως δήλωσε μετά την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, μετά από δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα.

«Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» , είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθειες στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια, όπως δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Στεφανίδη: Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε: 

«Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Η Στεφανίδη πρόσθεσε: «Νομίζω πως απλά δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε οντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό».

Στο τέλος, σχολίασε για τους στόχους της: «Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM