Τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο του ΟΣΕ - Φάρσα o συναγερμός στην Hellenic Train

Τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο του ΟΣΕ - Φάρσα o συναγερμός στην Hellenic Train Facebook Twitter
Φωτ: αρχείου: Eurokinissi
0

Νέος συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά τις αναφορές περί τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο του ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, έρευνες πραγματοποιούν αυτήν την ώρα αστυνομικές δυνάμεις στα γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Τα γραφεία έχουν εκκενωθεί από τους εργαζόμενους.

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα είχε γίνει τηλεφώνημα και στο κτήριο της Hellenic Train για την ύπαρξη βόμβας. Αμέσως εκκενώθηκε το κτίριο και έγιναν οι έρευνες στον χώρο χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Οι εργαζόμενοι έχουν επιστρέψει στα γραφεία τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM