Επιβάτης υπέστη ανακοπή σε πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη

Επιβάτης υπέστη ανακοπή σε πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Με καθυστέρηση περίπου δυόμισι ωρών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία η χθεσινή απογευματινή πτήση της Ryanair από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη.

Ένα περιστατικό που έχρηζε ιατρικής βοήθειας, ανάγκασε το πλήρωμα του αεροσκάφους να πραγματοποιήσει προσγείωση σε αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία.

Εκεί, αφού αποβιβάστηκε ο ασθενής-επιβάτης και παρελήφθη από ασθενοφόρο, αναχώρησε εκ νέου για τον προορισμό του, όπου, σύμφωνα με τη Fraport Greece, έφτασε στις 01:08 μετά τα μεσάνυχτα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM