Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε να παντρευτεί τον ξάδελφό της

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε να παντρευτεί τον ξάδελφό της Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη ανιψιά του συλληφθέντα τον κατήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε γάμο με τον γιο του (τον ξάδελφό της).

Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία, την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM