«Μην φοβάσαι»- Τα μηνύματα παιδιών σε παιχνίδια που εστάλησαν σε μικρούς σεισμόπληκτους στην Τουρκία

Σεισμός Τουρκία: Ραγίζουν καρδιές τα παιδικά μηνύματα σε παιχνίδια που εστάλησαν σε παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών   Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Μετά τους σεισμούς που έπληξαν 10 επαρχίες της Τουρκίας, τα παιδιά της περιοχής Καραμπούκ έστειλαν τα παιχνίδια τους σε άλλα παιδάκια στις σεισμόπληκτες περιοχές με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. 

Το Καραμπούκ είναι κωμόπολη της βόρειας Τουρκίας με πληθυσμό περίπου 110.000 κατοίκων. 

Σύμφωνα λοιπόν με το veryansintv όταν οι υπάλληλοι συσκευασίας της δημοτικής αρχής άνοιξαν κάποιες συσκευασίες που είχαν μαζευτεί στο πλαίσιο της συγκέντρωσης ειδών προκειμένου να αποσταλούν στους σεισμόπληκτους, είδαν χειρόγραφες σημειώσεις κολλημένες σε μερικά παιχνίδια.

Ο 11χρονος Berat Emir Dilaver έβαλε ένα παιχνίδι του στο πακέτο βοήθειας που ετοίμασε η οικογένειά του. Το σημείωμα του  που επισυνάπτεται στο παιχνίδι έλεγε: «Γεια σου παιδί, μη φοβάσαι, όλοι προσεύχονται για σένα. Μην ανησυχείς, μη φοβάσαι, θα μας έχεις δίπλα σου όλους. Όλοι σε αγαπάμε». 

Η Zeynep Gül Besevli, η οποία έστειλε επίσης παιχνίδια και σοκολάτες, έγραψε: «Λυπούμαστε πολύ για τα παιδιά στην περιοχή του σεισμού. Τους στέλνουμε παιχνίδια και φαγητό, τους αγαπάμε πολύ. Ο Θεός να τους βοηθά όλους, οι προσευχές μας είναι μαζί σας». 

Σεισμός Τουρκία: Ραγίζουν καρδιές τα παιδικά μηνύματα σε παιχνίδια που εστάλησαν σε παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών   Facebook Twitter
Φωτ.: veryansintv

Ένα άλλο κορίτσι που πήγε στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου συγκεντρώνονταν τα είδη αρωγής με την οικογένειά της δώρισε επίσης την κούκλα της. Το παιδί γράφει στο μήνυμά του: «Γεια, είναι η Ελπίδα, το μωρό μου. Ήρθα από την Τραπεζούντα γιατί σε αγαπώ πολύ. Αγάπα με όσο σε αγαπώ και μην χάνεις ποτέ την ελπίδα σου. Σε αγαπώ πάρα πολύ.» Φάνηκε ότι είχε προσαρμόσει το γραπτό σημείωμα στο χέρι του μωρού.

Σεισμός Τουρκία: Ραγίζουν καρδιές τα παιδικά μηνύματα σε παιχνίδια που εστάλησαν σε παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών   Facebook Twitter
Φωτ.: veryansintv

Ο Kerem από το Kırklareli πρόσθεσε στο πακέτο που στέλνει η οικογένειά του το αγαπημένο του παλτό και έγραψε το εξής μήνυμα: «Γεια σου φίλε μου, είμαι ο Kerem. Λατρεύω αυτό το παλτό, αλλά είναι δικό σου για να σε ζεστάνει. Είμαι 6,5 χρονών από το Kırklareli». 

Η μαθήτρια δημοτικού  Aslı Kazancı σημείωσε επίσης δωρίζοντας παιχνίδια: «Αγαπητοί μου αδερφοί και αδερφές, ελπίζω τα παιχνίδια μου να σας έκαναν χαρούμενους. Ελπίζω να γίνετε σύντομα καλά και να έχετε όμορφα σπίτια και πολλά παιχνίδια. Σας αγαπώ. Μην στεναχωριέστε, να είστε δυνατοί».

Σεισμός Τουρκία: Ραγίζουν καρδιές τα παιδικά μηνύματα σε παιχνίδια που εστάλησαν σε παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών   Facebook Twitter
Φωτ.: veryansintv

Τέλος ένα ακόμη σημείωμα που έγραψε η μικρή Lina συγκίνησε τους πάντες. Στο κουτί παιχνιδιών της, που έστειλε μαζί με την βοήθεια της οικογένειάς της έγραψε: «Love from Lina. Είμαστε πάντα μαζί σας. Ελπίζω τα παιχνίδια μου να σε έκαναν ευτυχισμένη έστω και λίγο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H Μέγκαν Μαρκλ είναι ο κύριος λόγος που οι σχέσεις με τον αδελφό του είναι ανύπαρκτες

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H Μέγκαν Μαρκλ είναι ο κύριος λόγος που οι σχέσεις με τον αδελφό του είναι ανύπαρκτες

Ειδικοί στα θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναλύουν την κατάσταση - «Το ρήγμα είναι βαθύ, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή αν δεν κάνει την πρώτη κίνηση ο πρίγκιπας Χάρι και ζητήσει συγγνώμη»
LIFO NEWSROOM
Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζ.Ντ. Βανς

Διεθνή / Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζέι Ντι Βανς

Ο Έλον Μασκ φαίνεται να παγώνει τα σχέδιά του για τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ, φοβούμενος ρήξη με τους Ρεπουμπλικανούς. Αντίθετα, σκέφτεται να στηρίξει τον αντιπρόεδρο JD Vance για τις εκλογές του 2028.
LIFO NEWSROOM
Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Διεθνή / Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Ευχαριστούμε που ήρθατε μετά από εκείνο το φιάσκο, αλλά όταν η ζωή σου πετά λεμόνια, να τα κάνεις λεμονάδα, είπε σε συναυλία των Coldplay αναφερόμενος σε όσα έγιναν τον Ιούλιο στη Βοστώνη
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για ΝΑΤΟϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς φυσικά Αμερικανούς στρατιώτες

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για ΝΑΤΟϊκού τύπου δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς Αμερικανούς στρατιώτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει ευρωπαϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία μετά από πιθανή ειρηνευτική συμφωνία - Οι ΗΠΑ εξετάζουν παροχή αεροπορικής υποστήριξης, αποκλείοντας όμως την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων
LIFO NEWSROOM