Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια επέκρινε on air την κυβέρνηση για ολιγωρία και παραιτήθηκε

Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια επέκρινε on air την κυβέρνηση για ολιγωρία και παραιτήθηκε Facebook Twitter
0

Η Τουρκάλα τηλεοπτική παρουσιάστρια Dilara Gönder παραιτήθηκε μετά την έντονη αντίδρασή της σε ζωντανή εκπομπή για την ολιγωρία της τουρκικής κυβέρνησης για τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα.

Η παρουσιάστρια του Show TV μίλησε με οργή για τα μαθήματα που δεν έλαβαν οι τουρκικές αρχές μετά τον σεισμό του '99.

«Ήταν δύσκολο να το γράψω, παραιτήθηκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου και την Ciner Media Group που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα» έγραψε η ίδια στα social media. 

Στην εκπομπή που παρουσίαζε είχε προσκεκλημένο τον Γεωλόγο- Μηχανικό Ziyadin Çakır και σε μια αποστροφή του λόγου της ανέφερε: 

«Είναι ένα μάθημα αυτό; Θα ήταν αυτό ένα τόσο θανάσιμο μάθημα; Δεν υπήρξαν αρκετοί θάνατοι το 1999 για αυτό το μάθημα; Να είναι κι αυτό μάθημα για εμάς; Μένουμε πάντα στα ίδια μαθήματα. Δεν μπορούμε να περάσουμε αυτά τα μαθήματα. Το χαρτί των εξετάσεων είναι πάντα κενό. Εδώ είναι το χαρτί των εξετάσεων στην οθόνη. Ας δούμε το Maraş. Αυτό είναι το χαρτί των εξετάσεων. Είπες μάθημα; Εξεταστικό χαρτί της τάξης του 99. Ας το ξαναδούν οι θεατές μας. Έτσι δεν μπορείς να περάσεις τις εξετάσεις. Εδώ είναι οι αεροφωτογραφίες». Μετά από αυτά τα λόγια, πέταξε τα χαρτιά στο τραπέζι.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Δημοσιοποίησε πορτραίτα ζωγραφισμένα από τα τρία παιδιά της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Δημοσιοποίησε πορτραίτα ζωγραφισμένα από τα τρία παιδιά της

Τα έργα του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις- στα οποία περιλαμβάνεται και ένα έργο της ίδιας της πριγκίπισσας της Ουαλίας - δημοσιεύθηκαν για να προωθήσουν την πρωτοβουλία Shaping Us της Κέιτ Μίντλετον
LIFO NEWSROOM
Τα σχολεία του Πενταγώνου απαγορεύουν βιβλία που δεν συμμορφώνονται με τα διατάγματα του Τραμπ για το φύλο

Διεθνή / Μετά την Τζούλιαν Μουρ, ποια βιβλία θεωρήθηκαν «ακατάλληλα» στα σχολεία του Πενταγώνου

Απαγορεύουν βιβλία που δεν συμμορφώνονται με τα διατάγματα Τραμπ για τα 2 φύλα - Το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας διαχειρίζεται 160 σχολεία στις ΗΠΑ και άλλες 11 χώρες στα οποία φοιτούν πάνω από 60 χιλιάδες παιδιά
LIFO NEWSROOM