ΕΟΦ: Νέο λουκέτο σε φαρμακαποθήκη- Λόγω άρνησης ελέγχου

ΕΟΦ: Νέο λουκέτο σε φαρμακαποθήκη- Λόγω άρνησης ελέγχου Facebook Twitter
0

Ο ΕΟΦ έβαλε λουκέτο σε μία ακόμη φαρμακαποθήκη, λόγω άρνησης των υπευθύνων να είναι η εταιρεία ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για έλεγχο. 

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ ανακάλεσε την άδεια χονδρικής πώλησης της φαρμακαποθήκης «NN PHARMA», στην πάροδο της Λ. Βουλιαγμένης 38, στην Αργυρούπολη. 

Ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση ήταν «άρνηση να θέσουν ανά πάσα στιγμή για επιθεώρηση, τους χώρους, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό», της φαρμακαποθήκης στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων του ΕΟΦ, κάτι που αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση για την κατοχή της άδειας. 

«Ως εκ τούτου, η φαρμακαποθήκη δεν νομιμοποιείται να διαθέτει και να διακινεί φαρμακευτικά προϊόντα», καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού. 

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο ο ΕΟΦ είχε αναστείλει την άδεια χονδρικής πώλησης άλλων δύο φαρμακαποθηκών, στην Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Δεκεμβρίου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM