Εκκένωσαν αεροδρόμιο για να πάει τουαλέτα ύποπτος για τετραπλή δολοφονία

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στο Ιλινόις για να πάει τουαλέτα ύποπτος για τετραπλή δολοφονία Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ολόκληρο το αεροδρόμιο του Ιλινόις εκκενώθηκε χθες για να μπορέσει να πάει τουαλέτα ο κατηγορούμενος για τέσσερις δολοφονίες Bryan Kohberger.

Φρουρούμενος από αστυνομικούς και αλυσοδεμένος, ο διδακτορικός φοιτητής εγκληματολογίας κατευθύνθηκε από ένα ιδιωτικό τζετ σε ένα Flightstar στο Champaign γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όπως δείχνουν φωτογραφίες που παραθέτει το TMZ.

Τουλάχιστον τρεις ένοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν τον Kohberger, ο οποίος φορούσε την κόκκινη φόρμα των κρατουμένων, στο μίνι pit stop της αεροπορικής εταιρείας, χώρος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εκκενώθηκε και αυτός πλήρως, ώστε ο κατηγορούμενος να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Ακόμη και οι υπάλληλοι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο ώσπου να επιβιβαστεί ξανά στην ιδιωτική του πτήση ο Kohberger.

Το μονοκινητήριο Pilatus που μετέφερε τον Kohberger στο Αϊντάχο ανεφοδιάστηκε την ώρα που έγινε η στάση στο Ιλινόις όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Το τζετ φέρεται να ανήκει στην Πολιτειακή Αστυνομία της Πενσυλβάνια, οι αξιωματικοί της οποίας φρουρούσαν τον Kohberger.

Ο Kohberger συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι των γονιών του στο Albrightsville. Ο ίδιος και ο πατέρας του ερευνήθηκαν από τις αρχές, ανακρίθηκαν και αφέθηκαν δύο φορές ελεύθεροι με προφορικές προειδοποιήσεις.

Ο ύποπτος εκδίδεται στο Αϊντάχο από την Πενσυλβάνια για την ακρόαση της πρώτης δίκης του καθώς αντιμετωπίσει κατηγορίες για τις δολοφονίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο, Kaylee Goncalves, Madison Mogen, Xana Kernodle και Ethan Chapin στις 13 Νοεμβρίου.

Έκανε το διδακτορικό του στην εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο Πούλμαν της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, απόσταση κοντινή από το σημείο όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι οι φοιτητές πάνω στα κρεβάτια τους, στα σπίτι όπου διέμεναν έξω από την πανεπιστημιούπολη.

Το λευκό Hyundai του Kohberger είχε γίνει από τότε το επίκεντρο της έρευνας για τη δολοφονία. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και τη φερόμενη εμπλοκή του Kohberger θα αποκαλυφθούν όταν κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στο Αϊντάχο, μετά την οποία οι εισαγγελείς μπορούν να εκδώσουν την πιθανή ένορκη κατάθεσή του.

Με πληροφορίες του ΤΜΖ/NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποιούν

Διεθνή / Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Ανθρωπιστικές οργανώσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν χρειάζονται πλέον βοήθεια» - Απελπιστική ανάγκη για βοήθεια καθώς πλησιάζει ο χειμώνας στον παλαιστινιακό θύλακα
LIFO NEWSROOM
Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως δεν θα θεωρεί πλέον τη σβάστικα «σύμβολο μίσους», αλλά λίγο μετά άλλαξε γνώμη

Διεθνή / Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως δεν θα θεωρεί πλέον τη σβάστικα «σύμβολο μίσους», αλλά λίγο μετά άλλαξε γνώμη

«Αυτή δεν είναι μια ενημερωμένη πολιτική αλλά μια νέα πολιτική για την αντιμετώπιση τυχόν παραπληροφόρησης και για να επιβεβαιώσουμε εκ νέου ότι απαγορεύουμε αυτά τα σύμβολα», τονίζει σε δελτίο Τύπου η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Σήμερα η συνάντηση με Τραμπ - «Έτοιμος, ό,τι κι αν συμβεί» ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο Ζοχράν Μαμντάνι είναι ένας «αποφασισμένος αντίπαλος» του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγορεί μεταξύ άλλων ότι υπερασπίζεται κατά προτεραιότητα τους πλέον εύπορους Αμερικανούς
LIFO NEWSROOM
BBC ΝΤΑΙΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

Διεθνή / Νέο βιβλίο κατηγορεί το BBC για συγκάλυψη μετά τη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1995

Μια ανεξάρτητη έρευνα που ζήτησε το BBC επιβεβαίωσε το 2021 πως πλαστά έγγραφα είχαν παρουσιαστεί στον αδελφό της πριγκίπισσας, Τσαρλς Σπένσερ, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει αυτήν τη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Βραβεία Νόμπελ: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο θα θεωρηθεί «φυγόδικη» εάν πάει στη Νορβηγία να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης

Διεθνή / Νόμπελ Ειρήνης: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο θα θεωρηθεί «φυγόδικη» εάν πάει στη Νορβηγία να το παραλάβει

«Αν έβγαινε από την επικράτεια της Βενεζουέλας ενώ εκκρεμούν ποινικές έρευνες σε βάρος της, θα θεωρείτο φυγόδικη», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας, θυμίζοντας ότι η Ματσάδο ερευνάται για «συνωμοσία, υποκίνηση μίσους και τρομοκρατία»
LIFO NEWSROOM