ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Γερμανία: Σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους βρήκαν «καταφύγιο» από τα βεγγαλικά σε αεροδρόμιο

Γερμανία: Σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες του βρήκαν «καταφύγιο» από τα βεγγαλικά σε αεροδρόμιο Facebook Twitter
Φωτ.: Bild / Nico Nölken.
0

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες σκύλων στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία βρήκαν χθες τη νύχτα «καταφύγιο» από τα πυροτεχνήματα στο αεροδρόμιο Βόννης/Κολωνίας.

Γύρω από το αεροδρόμιο υπάρχει ζώνη απαγόρευσης χρήσης πυροτεχνημάτων και πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων επέλεξαν να περάσουν εκεί την αλλαγή του χρόνου, προκειμένου να μην αναστατωθούν οι τετράποδοι φίλοι τους.

«Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος θέλει επιτέλους να γιορτάσει και πάλι, αλλά τα σκυλιά μπορεί να πανικοβληθούν από τα πυροτεχνήματα», δήλωσε στην BILD ένας από τους πολίτες που βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο. Πολλοί επέλεξαν επίσης να περάσουν τη νύχτα μαζί με τα σκυλιά τους σε ξενοδοχεία του αεροδρομίου.

Στη Βιέννη, τα ξενοδοχεία γύρω από το αεροδρόμιο «Σβέχατ» ανέφεραν πληρότητα άνω του 80% για τη χθεσινή νύχτα, κυρίως από ιδιοκτήτες σκύλων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM