ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρόδος: Ένοχος κρίθηκε 33χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ρόδος: Τρία χρόνια σε 33χρονο για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένοχος για τον ξυλοδαρμό της 22χρονης συντρόφου του κρίθηκε ένας 33χρονος Ροδίτης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο στη Ρόδο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή και με τους όρους να εμφανίζεται μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του της, να μην πλησιάζει την 22χρονη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην επικοινωνεί μαζί της.

Σύμφωνα με τη rodiaki, το δικαστήριο την Παρασκευή αποφάσισε και η έφεση να έχει αναστέλλουσα ισχύ, υπό τους ίδιους όρους.

Η υπεράσπιση της 22χρονης ωστόσο, προσκόμισε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου συνέβη το περιστατικό, έξω από το μαγαζί που διασκέδαζε το ζευγάρι στις 3 Δεκεμβρίου, ζητώντας να μετατραπεί η κατηγορία για τον 33χρονο σε βαθμό κακουργήματος.

«Δεν τα θυμάμαι γιατί ήμουν σοκαρισμένη, θυμάμαι όμως ότι με έσερνε για 5-6 μέτρα» κατέθεσε στο δικαστήριο η 22χρονη.

Ο 33χρονος ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του και ισχυρίστηκε πως η κοπέλα τραυματίστηκε μόνη της από πτώση, στο πεζοδρόμιο, και πως ο ίδιος προσπάθησε να τη σηκώσει δύο φορές αλλά εκείνη αρνιόταν.

Έξω από το δικαστήριο βρέθηκαν φίλοι της 22χρονης που κρατούσαν πανό κατά της έμφυλης βίας και φωτογραφίες με το ματωμένο πρόσωπο της παθούσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα οπότε και έγινε η σχετική καταγγελία από τη μητέρα της 22χρονης. Ακολούθησε η σύλληψη του 33χρονου.

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας αλλά και της καταγγελίας, που επικαλείται η rodiaki, το ζευγάρι που ζούσε μαζί, βγήκε να διασκεδάσει σε ταβέρνα της πόλης της Ρόδου μαζί με τον ξάδελφο του 33χρονου. Όταν έφυγαν από εκεί, ο  33χρονος σύμφωνα με την καταγγελία χτύπησε την σύντροφό του μετά από καβγά.

Με πληροφορίες από τη rodiaki

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM