Η Cher απαντά στις «ανησυχίες» των haters για τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της - «Δε γεννήθηκα χθες» 

Η Cher απαντά στις «ανησυχίες» των haters για τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της - «Δε γεννήθηκα χθες»  Facebook Twitter
0

Πάντα θα υπάρχουν όσοι διαφωνούν, επικρίνουν και υπονομεύουν τις επιλογές άλλων, και η Cher δεν θα μπορούσε λείπει από το στόχαστρό τους. 

Αυτή τη φορά, κάποιοι από τους «θαυμαστές» της εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα κίνητρα του κατά πολύ νεότερου, νέου συντρόφου της Αμερικανίδας ντίβας, αλλά και τη διαφορά ηλικίας τους. 

Η τραγουδίστρια του Believe δεν τους έκανε τη χάρη να σιωπήσει, απαντώντας για τις «αμφιλεγόμενες και ύποπτες προθέσεις» που προσάπτουν στον Alexander “AE” Edwards πως «όπως όλοι ξέρουμε... ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΘΕΣ και αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις». Πρόσθεσε δε, πως «πάντα ρίσκαρα... Είναι ΑΥΤΟ που είμαι». 

Σε όσους εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τη διαφορά σαράντα χρόνων τού νέου ζεύγους, η Cher ξεκαθάρισε σε ένα tweet - που στη συνέχεια έσβησε: «Ο έρωτας δεν ξέρει μαθηματικά, βλέπει». 

«Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε;», «Ας εξηγηθώ... Δε δίνω δεκάρα για το τι πιστεύει ο καθένας», «Δε μας υπερασπίζομαι. Όσοι μισούν, θα μισούν... Δεν έχει σημασία γιατί είμαστε ευτυχισμένοι και δεν ενοχλούμε κανέναν» μερικές από τις απαντήσεις που έλαβαν κάποιοι από τους «αμφισβητίες». 

Η ίδια αποκάλυψε πως «όλοι» στην οικογένειά της γνώρισαν τον Έντουαρντς ο οποίος την έχει «σα βασίλισσα». 

Όπως ανέφερε, οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, αν και οι φήμες για το νέο ειδύλλιο άρχισαν να κυκλοφορούν την περασμένη Τετάρτη όταν εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από εστιατόριο του Λος Άντζελες. 

Ο Έντουαρντς έχει ένα τρίχρονο γιο με την πρώην του σύντροφο, Άμπερ Ρόουζ. 

Με πληροφορίες από PageSix


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Royal Lodge: Ο βασιλιάς Κάρολος πιέζει τον πρίγκιπα Άντριου να φύγει από την πολυτελή κατοικία

Διεθνή / Royal Lodge: Ο βασιλιάς Κάρολος πιέζει τον πρίγκιπα Άντριου να φύγει από την πολυτελή κατοικία

Ο πρίγκιπας Άντριου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το παλάτι για να εγκαταλείψει το Royal Lodge στο Γουίντσορ, εν μέσω νέων πιέσεων και αναζωπύρωσης του σκανδάλου Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κυρώσεις σε Rosneft-Lukoil: Γιατί οι ΗΠΑ «χτυπούν» τις δύο μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες πετρελαίου

Διεθνή / Κυρώσεις σε Rosneft-Lukoil: Γιατί οι ΗΠΑ «χτυπούν» τις δύο μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες πετρελαίου

Οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. επεκτείνουν σημαντικά τις κυρώσεις εναντίον της ρωσικής πετρελαϊκής βιομηχανίας — από τις εταιρείες Rosneft και Lukoil μέχρι το υγροποιημένο φυσικό αέριο
LIFO NEWSROOM
Το Ισλαμικό Κράτος επιστρέφει στη Συρία – Οι ΗΠΑ αποχωρούν, οι Κούρδοι μένουν μόνοι

Διεθνή / Το Ισλαμικό Κράτος επιστρέφει στη Συρία – Οι ΗΠΑ αποχωρούν, οι Κούρδοι μένουν μόνοι

Η απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία δίνει χώρο στο Ισλαμικό Κράτος να ξανασηκώσει κεφάλι - Οι Κούρδοι του SDF δέχονται αυξανόμενες επιθέσεις, ενώ η αστάθεια απειλεί να ανατρέψει μια δύσκολα κερδισμένη ειρήνη
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και Αυστραλία υπογράφουν ιστορική συμφωνία για σπάνια μέταλλα – Τέλος στην εξάρτηση από την Κίνα

Διεθνή / ΗΠΑ και Αυστραλία υπογράφουν ιστορική συμφωνία για σπάνια μέταλλα – Τέλος στην εξάρτηση από την Κίνα

ΗΠΑ και Αυστραλία ανακοίνωσαν επενδύσεις άνω των 3 δισ. δολαρίων για τη δημιουργία εναλλακτικής αλυσίδας σπάνιων μετάλλων, απομακρυνόμενες από την κυριαρχία της Κίνας
LIFO NEWSROOM