H Adele θα σπουδάσει αγγλική φιλολογία μετά το Βέγκας - «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν καθηγήτρια»

H Adele θα σπουδάσει αγγλική φιλολογία μετά το Βέγκας - «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν καθηγήτρια» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Να πάρει πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία θέλει και θα επιδιώξει η Αντέλ, μετά το πέρας των συναυλιών της το Λας Βέγκας. 

Όπως γνωστοποίησε η ίδια σε συζήτηση Q&A με θαυμαστές της στο Λος Άντζελες, «μετά το Βέγκας, θέλω να πάρω πτυχίο στην Αγγλική Λογοτεχνία». 

«Αν δεν τα είχα καταφέρει στο τραγούδι, νομίζω πως θα ήμουν καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας» πρόσθεσε η ίδια. 

Η 34χρονη, βραβευμένη με Grammy, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια ξεκινά παραστάσεις από τον επόμενο μήνα στο Σίζαρς του Λας Βέγκας. 

Με αφορμή τις εμφανίσεις της, οι οποίες είχαν ακυρωθεί πέρυσι λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, η Αντέλ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα μελλοντικά της σχέδια όπου η μουσική δεν είναι στο επίκεντρο. 

«Πιστεύω ακράδαντα πως χρησιμοποιώ το πάθος μου για την αγγλική λογοτεχνία σε ό,τι κάνω. Μακάρι να είχα πάει στο πανεπιστήμιο και να είχα αυτήν την εμπειρία, όμως θα το κάνω online με ιδιαίτερα» ανέφερε. 

Πριν ξεκινήσει τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας, η Αντέλ κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα νέο βιντεοκλίπ, για το I Drink Wine, από το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας της. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM
«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM