Ο Νόελ Γκάλαχερ επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου- Η ανάρτησή του

Νόελ Γκάλαχερ, η επιστροφή στις 31 Οκτωβρίου- Η ανάρτησή του Facebook Twitter
0

Ο Νόελ Γκάλαχερ φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα με νέα δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Ο τραγουδοποιός των Oasis πειραματίζεται με ένα νέο άλμπουμ για το High Flying Birds εδώ και χρόνια, το οποίο θα αποτελέσει τη συνέχεια του LP του 2017, «Who Built The Moon?».

Πέρυσι, κυκλοφόρησε το «Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)».

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, ο Γκάλαχερ έδωσε μία πρώτη ματιά για το τι πρέπει να περιμένουν οι φανς. Ή καλύτερα πότε πρέπει να περιμένουν την επόμενη δουλειά του.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 11:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), όπως ενημερώνει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα φέτος, ο μουσικός εξήγησε ότι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του είχε σε μεγάλο βαθμό έναν «ορχηστρικό» ήχο.

«Υπάρχει ένα κομμάτι στο άλμπουμ που ονομάζεται «Dead To The World», το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχω γράψει ποτέ», είχε πει τότε.

Ο Γκάλαχερ περιέγραψε μέρος του νέου του υλικού ως «Bowie-esque» και «Stones-y] με έμπνευση δηλαδή από Μπάουι και Stones.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM
Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM