ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Στόχος να επιστραφεί το μέρισμα ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης που έχουν ανακοινωθεί και εφαρμόζονται αλλά και στα μέτρα που θα ισχύσουν το επόμενο διάστημα, διαμηνύοντας ότι «έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους πολίτες».

«Είμαστε σε θέση να δρομολογήσουμε τα μέτρα αυτά επειδή η οικονομία πήγε καλύτερα του αναμενομένου επειδή δημιουργήσαμε με συνετό τρόπο δημοσιονομικό χώρο αλλά θέλω να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους για 2022 και 2023», ανέφερε σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στο πρόγραμμα Σπίτι μου και ειδικότερα στα στεγαστικά δάνεια με ευνοϊκούς όρους για τους νέους που προβλέπεται στο εν λόγω πρόγραμμα.

«Το υπουργείο Εργασίας έχει αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιεί τα χρονοδιάγραμματα όπως έχει αποδείξει και με την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων» είπε, μεταξύ άλλων.

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM