Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Η 38χρονη έχει ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της»

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της έχει στη διάθεσή της η 38χρονη Facebook Twitter
0

Ηχογραφημένες συνομιλίες με απειλές εναντίον της φέρεται πως έχει στη διάθεσή της η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του 36χρονου συντρόφου της

Σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και παρότι είχε προαναγγείλει πως θα παραδιδόταν χθες, Δευτέρα στις αρχές, προς το παρόν διαφεύγει και παραμένει άγνωστο αν και πότε θα παραδοθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, η 38χρονη έχει ηχογραφήσει συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου να την απειλεί ότι θα προκαλέσει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια στο ίδιο μέσο, τα αδέρφια του συντρόφου της ευθύνονται για την απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του απέναντί της. 

«Μη νομίζεις ότι κι αυτός που το χασε στο τέλος και μου'παιζε σκαμπίλια με όλη του τη δύναμη, κόντεψε να μου ξεριζώσει το κρανίο ή είχε αυτά τα ξεσπάσματα ενώ ήταν καλά. Είχε πόνο ο άνθρωπος. Είχαμε καψούρα μεταξύ μας, κι εγώ κι αυτός. Τρία χρόνια περιμέναμε ο ένας τον άλλον και δεν ζήσαμε ούτε 15 μέρες μαζί. Η οικογένεια του φταίει, τα αδέρφια του. Κι αυτός αλλά αυτόν τον σκίσανε, του χαλάσανε αυτό που γούσταρε. Είχε βγάλει τόση φυλακή, ήταν διαταραγμένος απ’ αυτά που έζησε, πονεμένος και τραυματισμένος στο πόδι. Και τι του έκαναν; Τον πίεζαν να με χωρίσει και εμένα με απειλούσαν...» ανέφερε η ίδια στο protothema.gr.

Η δικογραφία έφτασε χθες στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή», δήλωσε ο πατέρας της 38χρονης και τόνισε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM