Θεσσαλονίκη: Άνδρας «χτύπησε» γυναίκα, που κρατούσε το παιδί της, μέσα σε λεωφορείο

Μηχανές αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ.: grtimes
0

Ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε μία γυναίκα, που κρατούσε αγκαλιά το παιδί της, μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Τα δύο άτομα αρχικά διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο, μέσα στο λεωφορείο, το απόγευμα του Σαββάτου. Στη συνέχεια ο άνδρας φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας, που κρατούσε αγκαλιά τη μικρή κόρη της, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes. 

Μόλις ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε το περιστατικό, σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία.  Ο άνδρας προσήχθη στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, ενώ η μητέρα θα ασκήσει μήνυση σε βάρος του, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM