Προειδοποίηση Μαρουσάκη για ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσει»

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσει» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Για ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που σε τοπικό επίπεδο είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Βροχοπτώσεις πιο ήπιες θα σημειωθούν και στα βόρεια της χώρας μας πιθανόν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ προς τα ανατολικά και νότια θα επικρατήσει αρκετή ζέστη αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία.

Όπως εξηγεί, αιτία είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας, το οποίο καθώς κινείται ανατολικά βορειοανατολικά θα φέρει έντονα φαινόμενα το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη.

Ο μετεωρολόγος δημοσιεύει και έναν χάρτη, από τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας που αναμένεται να επηρεαστούν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ

Ελλάδα / Αγρότες: Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Μπλόκα σε εθνικές οδούς, τελωνεία, λιμάνια

Κτηνοτρόφοι στη Λάρισα πέταξαν γάλα, σιτάρι και σανό στην κεντρική πλατεία - «Τελωνεία και λιμάνια δεν μπορούν να καταλαμβάνονται από κανέναν» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM