Ο γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει να φάει τηγανητές πατάτες ένα χρόνο- του απαγορεύεται

Ο γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει να φάει τηγανητές πατάτες ένα χρόνο- του απαγορεύεται Facebook Twitter
Φωτ: @kourtneykardashian/Instagram
0

Ο 12χρονος γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Μέισον, λαχταρά τηγανητές πατάτες, αλλά δεν του έχουν επιτραπεί εδώ και ένα χρόνο, δήλωσε η μητέρα του, μιλώντας στο WSJ Magazine με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Lemme.

Αυτή ίσως είναι η πιο ακραία αποκάλυψη της 43χρονης σταρ περί ανατροφής των παιδιών της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις επειδή άφησε τη 10χρονη κόρη της, Πενέλοπε να κάνει contour στο πρόσωπό της με μακιγιάζ.

«Περνούσα χρόνο μου με τον γιο μου [Μέισον] και μου λέει: "Μαμά, θέλω τηγανητές πατάτες McDonald's σήμερα, σε παρακαλώ. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφαγα". Και του απάντησα, "Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα, συγγνώμη"», είπε στη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι τα παιδιά της στερούνται κάτι με το να μην τους επιτρέπει να το φάνε.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μίλησε επίσης για την επερχόμενης φθινοπωρινή νηστεία της, που θα αποκλείσει το σεξ, την καφεΐνη και το αλκοόλ από τη διατροφή της, τη λήψη 30 συμπληρωμάτων την ημέρα, τις απόψεις της για την κατανάλωση περιττωμάτων αλλά και την γεμάτη junk food παιδική ηλικία της.

«Ήταν η δεκαετία του '80! Είχαμε πολύ ανθυγιεινό φαγητό στο σπίτι μας. Όλοι έτρωγαν πατατάκια και μπισκότα», είπε, προσθέτοντας ότι απολάμβανε να πηγαίνει σε σπίτια φίλων όπου έτρωγε πιο υγιεινά σνακ.

Όσο για το αν δυσκολεύεται να πειθαρχήσει και να μην κάνει σεξ με τον ροκ σταρ σύζυγό της, Τραβις Μπάρκερ στην περίοδο της νηστείας, απάντησε: «Ναι, κατά κάποιον τρόπο. Η ανταμοιβή, όμως, από την άλλη- όταν δεν μπορείς να έχεις κάτι και μετά το έχεις, σωστά; Είναι σαν να ανυπομονώ για όλα τα προφανή, αλλά μετά μου αρέσουν και τα πιο απλά, όπως ότι ανυπομονώ να πιώ καφεΐνη».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είπε επίσης στη συνέντευξη ότι παίρνει ως και 30 συμπληρώματα την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης βιταμίνης D, και τα χρησιμοποιεί για να καταπολεμά την υπνηλία, το θυμό και το άγχος. 

Σε αντίθεση με την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δήλωσε ότι θα έκανε σχεδόν τα πάντα για να μείνει για πάντα νέα -ακόμα και να φάει περιττώματα- η Κόρτνεϊ βάζει εκεί το όριο. «Δεν θα το έκανα αυτό. Εκεί είναι το όριο», δήλωσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM