Ο Τζάστιν Μπίμπερ σταματά την περιοδεία του: «Προτεραιότητα η υγεία μου»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι διακόπτει προς το παρόν την παγκόσμια περιοδεία του, προκειμένου να βάλει πάνω από όλα την υγεία του. 

Μέσω Instagram o Καναδός σταρ επεσήμανε πως οι έξι συναυλίες που έκανε αφότου διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt «πραγματικά είχαν συνέπειες». 

«Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκα στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα για τους ανθρώπους στη Βραζιλία», είπε και συμπλήρωσε ότι η εξάντληση τον κατέβαλε και συνειδητοποίησε ότι «πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου τώρα».   

«Θα κάνω ένα διάλειμμα από την περιοδεία προς το παρόν. Θα είμαι ΟΚ, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα», έγραψε ακόμη στην ανάρτησή του και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. «Σας αγαπώ όλους παθιασμένα», κατέληξε. 

Η παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο Justice World Tour, έπειτα από την αναβολή επειδή ο Μπίμπερ και μέλη της ομάδας του διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ξεκίνησε τελικά τον Μάρτιο. Ο σταρ είχε προγραμματίσει 70 συναυλίες έως και τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη. 

Στην ανάρτησή του ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν διευκρίνισε πότε ενδέχεται να επιστρέψει στη σκηνή. Τον Ιούνιο ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt, εξαιτίας του οποίου το μισό πρόσωπό του παρέλυσε, κάτι που τον ανάγκασε να ακυρώσει συναυλίες. Η περιοδεία ξανάρχισε τον Ιούλιο, αφότου ξεκουράστηκε και το συζήτησε με τους γιατρούς του, την οικογένειά του και την ομάδα του. 

Επέστρεψε στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το tour, όμως, όπως έγραψε στην ανάρτησή του, οι έξι συναυλίες που έδωσε στη συνέχεια είχαν επιπτώσεις και για αυτό κατέληξε στην απόφαση να σταματήσει ξανά. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM
Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM
Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των Smartphone οι φτωχότεροι

Διεθνή / Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των smartphones οι φτωχότεροι

Δημοσιογράφος εξηγεί πώς η ευρεία χρήση smartphones δημιουργεί μια «μετα-αναγνωστική» κουλτούρα, μειώνοντας την ικανότητα βαθιάς σκέψης και ανάγνωσης, ενώ παράλληλα εντείνει κοινωνικές ανισότητες
LIFO NEWSROOM