ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βόλος: Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και την παράτησε αιμόφυρτη στο δρόμο

Βόλος: Χτύπησε τη γυναίκα του και την παράτησε αιμόφυρτη στο δρόμο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Ένας άνδρας ξυλοκοπούσε επί ώρα τη γυναίκα του σήμερα τα ξημερώματα κοντά στο πάρκο Βαλαχή στο Βόλο και στη συνέχεια, φέρεται να την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περίοικοι είδαν τον ξυλοδαρμό και μετά από αρκετή ώρα αποφάσισαν να αντιδράσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν ήδη στα βίαια χέρια του άντρα της επί δύο ώρες, ο οποίος στη συνέχεια την παράτησε αιμόφυρτη από τα χτυπήματα και έπειτα τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του. 

Το περιστατικό είδε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του ένα άλλο νεαρό ζευγάρι.

Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη, ενώ η κοπέλα έμεινε με την αιμόφυρτη γυναίκα, μέχρι να εμφανιστεί το ΕΚΑΒ. Τελικά, ο νεαρός άνδρας με τη βοήθεια και άλλων κατοίκων που κινητοποιήθηκαν έπιασαν τον δράστη, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Επί του παρόντος, ο δράστης κρατείται στην αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM