Έβρος: Αναφορές για θάνατο 5χρονης προσφυγοπούλας μετά από τσίμπημα σκορπιού

Έβρος: Αναφορές για θάνατο 5χρονης προσφυγοπούλας μετά από τσίμπημα σκορπιού Facebook Twitter
0

Ένα 5χρονο κορίτσι φέρεται να βρήκε τον θάνατο μετά από δάγκωμα σκορπιού, σε νησίδα του Έβρου σύμφωνα με αναφορές. 

Πρόσφυγες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σημείο από τις 14 Ιουλίου του 2022, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παιδιού.

H «Εφημερίδα των Συντακτών» επικαλείται πρόσφυγες που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραμένουν εγκλωβισμένοι στη νησίδα, κοντά στο χωριό Κισσάρι του Έβρου.

Η Εφ.Συν, επικαλείται, μεταξύ άλλων, ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Μπαϊντά Α., 28 χρονών από τη Συρία. «Ζητάω βοήθεια, όλοι μου λένε ότι είναι δύσκολο. Τι δυσκολία έχει να σωθούν άνθρωποι; Ποια είναι η δυσκολία; Μας σκοτώνουν στη Συρία, στην Τουρκία, σ'αυτό το νησί στην Ελλάδα, σε κάθε μέρος του κόσμου. Τι φταίμε; Το κορίτσι πέθανε γιατί κανείς δεν ακούει τη φωνή μας και την αδελφή της τη σκότωσε σκορπιός. Τι θα απογίνουμε; Ισως το πρωί να έχουμε όλοι πεθάνει. Το νησί είναι γεμάτο φίδια, σκορπιούς, έντομα και δεν ξέρω τι άλλο... Εκλιπαρώ, εκλιπαρώ. Ζούμε μια επίγεια κόλαση, σας ορκίζομαι οτι είναι επίγεια κολαση και κανείς δε μπορεί να μας βοηθήσει», λέει μεταξύ άλλων η Μπαϊντά Α., 28 χρόνων από τη Συρία μιλώντας στην «Εφ.Συν». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM