Η Τζέρι Χολ ζήτησε αναίρεση της αίτησης διαζυγίου από τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Η Τζέρι Χολ ζήτησε αναίρεση της αίτησης διαζυγίου από τον Ρούπερτ Μέρντοχ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
0

H Τζέρι Χολ φαίνεται ότι σταματά τις διαδικασίες του διαζυγίου από τον μεγιστάνα σύζυγό της Ρούπερτ Μέρντοχ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωση.

Το άλλοτε σούπερ μόντελ φέρεται να ζήτησε από τον δικαστή να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, μετά από έξι χρόνια γάμου. 

Το σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε ο δικηγόρος της, αναφέρει πως το διαζύγιο θα πρέπει να απορριφθεί χωρίς επιφύλαξη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει νέο αίτημα.

Παραμένει αδιευκρίνιστο το γιατί προχώρησε στην αναίρεση, εάν υπήρξε δηλαδή συμφωνία για εξωδικαστικό διακανονισμό ή προέκυψε κάτι άλλο. 

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως ο Μέρντοχ είχε λάβει τα έγγραφα για το διαζύγιο, λίγο μετά την παρουσία του στον γάμο της εγγονής του. 

Ο Μέρντοχ είχε νυμφευτεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, ενώ η Χολ ήταν παντρεμένη με τον Μικ Τζάγκερ από το 1991 έως το 2000. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM