«Black Panther: Wakanda Forever»: Το νέο, μελαγχολικό trailer δεν ξεχνά τον Τσάντγουικ Μπόσμαν

«Black Panther: Wakanda Forever»: Το νέο, μελαγχολικό trailer δεν ξεχνά τον Τσάντγουικ Μπόσμαν Facebook Twitter
0

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», με τη μορφή του Τσάντγουικ Μπόσμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2020 από καρκίνο, να είναι ωσεί παρούσα.

Τα πλάνα της νέας ταινίας της Marvel «ντύνονται» από το τραγούδι «Everything’s gonna be alright» (όλα θα πάνε καλά), σε μία άτυπη διαβεβαίωση πως ο μύθος του Black Panther, βασιλιά της Wakanda, θα διατηρηθεί και το έθνος του θα ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια.

Το teaser παρουσιάστηκε στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο και δείχνει την επόμενη μέρα, μετά την απώλεια του βασιλιά, με τη μητέρα του να ηγείται της χώρας.

Το αίσθημα του πένθους βαρύ, αλλά ένας νέος εχθρός καλεί σε δράση.

«Είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και όλη μου η οικογένεια χάθηκε. Δεν έχω δώσει τα πάντα» ακούγεται να λέει η βασίλισσα Ramonda – κατά κόσμον Άντζελα Μπάσετ.

Το βίντεο των περίπου 2 λεπτών επιβεβαιώνει και τη φημολογούμενη συμμετοχή του Τένοτς Ουέρτα στην παραγωγή, ενώ παραμένουν στο καστ οι Λουπίτα Νιόγκο, Λετίσια Ράιτ και Γουίνστον Ντιούκ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του teaser, ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ μίλησε με ειλικρίνεια για τον αντίκτυπο του θανάτου του Μπόσμαν στην ταινία. «Σας το υπόσχομαι, νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή τη στιγμή» είπε ο Κούγκλερ. «Βάλαμε την αγάπη μας για τον Τσάντγουικ σε αυτή την ταινία. Βάλαμε, επίσης, το πάθος μας».

Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου 2022.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM