Ιπτάμενα delivery: H Walmart θα κάνει διανομές με drone σε πάνω 4 εκατ. νοικοκυριά ως το τέλος του 2022

ΗΠΑ: Τα drone της Walmart θα κάνουν διανομές σε πάνω από 4 εκατ. νοικοκυριά ως το τέλος του 2022 Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Η Walmart ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει το δίκτυο παράδοσης με drone σε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του έτους.

Η εν λόγω εξέλιξη αναμένεται να επιτρέψει στην εταιρεία να παραδίδει πάνω από ένα εκατομμύριο πακέτα με drone το χρόνο. Η δυνατότητα αυτή θα υπάρξει αρχικά σε έξι πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Αριζόνα, του Αρκάνσας, της Φλόριντα, του Τέξας, της Γιούτα και της Βιρτζίνια.

Από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. καθημερινά, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες είδη για παράδοση, από φάρμακα και πάνες μέχρι σνακ και προϊόντα για πάρτι. 

Η Walmart αρχικά είχε εκτιμήσει ότι οι παραδόσεις με drone θα χρησιμοποιούνταν κυρίως για έκτακτες ανάγκες, αλλά οι πελάτες που δοκίμασαν την υπηρεσία στράφηκαν πολλές φορές και σε άλλα είδη. 

Κάθε ταξίδι θα διαρκεί μέχρι 30 λεπτά και μπορεί να μεταφέρει έως και 4,5 κιλά με εφάπαξ χρέωση 3,99 δολάρια. Ο καταναλωτής απλώς κάνει την παραγγελία του και λίγη ώρα μετά αυτά που ζήτησε προσγειώνονται στην αυλή του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM