Πανικός στη Νορβηγία: Επιθέσεις με μαχαίρι – Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Πανικός στη Νορβηγία: Επιθέσεις με μαχαίρι – Τουλάχιστον 4 τραυματίες Facebook Twitter
0

Πανικός επικρατεί στο Νούμενταλ της νοτιοανατολικής Νορβηγίας, όπου ένα άτομο εξαπέλυσε επιθέσεις με μαχαίρι. 

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν δεχτεί μαχαιρίες και ένα από αυτά διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με την αστυνομία. 

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα. 

Η επίθεση σημειώθηκε δύο ημέρες αφότου ένας Δανός δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία πέντε ανθρώπων με μαχαίρι σε μια μικρή νορβηγική πόλη.

Ο Espen Andersen Braathen, 38 ετών, παραδέχθηκε επίσης ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει 11 άτομα με τόξο και βέλος στο Kongsberg, το οποίο βρίσκεται 40 μίλια δυτικά του Όσλο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM