Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν στην πρώτη του εμφάνιση μετά τις εκλογές

Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν στην πρώτη του εμφάνιση μετά τις εκλογές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/BENOIT TESSIER/POOL
0

Απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την πρώτη δημόσια επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Ο επανεκλεγής πρόεδρος επέλεξε να επισκεφθεί μία αγορά στην περιοχή Σερζί, όπου έλαβε λιγότερες ψήφους από τον υποψήφιο της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν, την πρώτη Κυριακή, για να στείλει το μήνυμα υπέρ της ενότητας.

«Ήρθα για να πω πως έχω ακούσει τις φωνές του κάθε ενός και όλων σας και θα παραμείνω αφοσιωμένος στις γειτονιές που είναι πιο δύσκολες» είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Καθώς μιλούσε, όμως, ένα άτομο πέταξε προς το μέρος του ντομάτες.

Παρότι δεν τον πέτυχαν, σήμανε συναγερμός στην ομάδα της ασφαλείας του, που άνοιξε μία ομπρέλα για να τον προφυλάξει.

Ο ίδιος φάνηκε ατάραχος και είπε «δεν είναι σοβαρό», αλλά απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακές του.

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM