LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες από 114 χώρες κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες

Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες από 114 χώρες κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες Facebook Twitter
0

Η γιόγκα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα σωματικά και ψυχικά της οφέλη. Το Ινδικό Κέντρο Αθλητισμού υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ινδίας στο Κατάρ, ήθελε να καταρρίψει ένα ρεκόρ για να δείξει την παγκόσμια απήχηση της γιόγκα. Και το κατέρριψε.

Συνολικά 114 λάτρεις της σωματικής και πνευματικής άσκησης διαφορετικών εθνικοτήτων συγκεντρώθηκαν στη Ντόχα του Κατάρ στις 25 Μαρτίου 2022 για να εξασκηθούν στη γιόγκα πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εθνικότητες σε ένα μάθημα γιόγκα.

Τους συμμετέχοντες στο μάθημα καθοδήγησε η εκπαιδεύτρια Νίσα Αγκραβάλ. Το μάθημα διήρκεσε 40 λεπτά με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικές θέσεις και στάσεις.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι με την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες είχαν στόχο να γιορτάσουν την «ποικιλόμορφη κοινότητα του Κατάρ». 

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα - Η Τεχεράνη συνεχίζει τις επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM