Η Σερ προσφέρει το σπίτι της σε Ουκρανούς πρόσφυγες

Η Σερ με καφτάνι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @cher
0

Το σπίτι της σε Ουκρανούς πρόσφυγες ανοίγει η Σερ, θέλοντας να προσφέρει με τον τρόπο της σε εκείνους που εγκατέλειψαν τις εστίες τους εξαιτίας της ρωσικής εισβολής.

Την απόφασή της γνωστοποίησε η ίδια μέσω του Twitter. «Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα» δήλωσε.

«Αν ήμουν μόνη ή με τα παιδιά μου και είχαμε υποστεί τραύμα, θα ήλπιζα κάποια όπως εγώ να μας φροντίσει» πρόσθεσε.

Η σταρ διαθέτει αρκετά ακίνητα στις ΗΠΑ, ωστόσο, περνά τον περισσότερο χρόνο της στην έπαυλή της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Η Σερ δεν είναι η μόνη που βοηθά όσους επλήγησαν από τον πόλεμο. Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν πάνω από 35 εκατ. δολάρια. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η έκρηξη αγάπης από εσάς, στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, θα έχει το μέγιστο αντίκτυπο για εκείνους που έχουν ανάγκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Κούτσερ. «Καθώς συνεχίζουν να έρχονται οι δωρεές, θα αντιμετωπίσουμε κάθε δολάριο σαν να βγαίνει από την τσέπη μας», συμπλήρωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM
Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Διεθνή / Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Στόχος των κυρώσεων είναι, μεταξύ άλλων, αρκετές κινεζικές εταιρίες καθώς και εταιρίες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Παναμά
THE LIFO TEAM