Μοντέλο έχασε τα πόδια της λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού- Ακρωτηρίασαν και τα δυο

Μοντέλο έχασε τα πόδια της λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού- Ακρωτηρίασαν και τα δυο Facebook Twitter
0

Η Κλερ «Κλάρμπι» Μπρίτζες επέστρεψε στο σπίτι της μετά τον ακρωτηριασμό και των δυο ποδιών της εν μέσω μιας δύσκολης μάχης με τον κορωνοϊό

Το 21χρονο μοντέλο από την Φλόριντα, «πάλευε για τη ζωή της» από τα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με σχετική σελίδα στο GoFundMe, που εξηγεί ότι η Μπρίτζες «γεννήθηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση και αφού προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ για μηχανική υποστήριξη».

Αν και πλήρως εμβολιασμένη, λόγω «επιπλοκών και μιας επικίνδυνης μόλυνσης» που σταμάτησε την ροή του αίματος, οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της.

Μοντέλο έχασε τα πόδια της λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού- Ακρωτηρίασαν και τα δυο Facebook Twitter
Μοντέλο έχασε τα πόδια της λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού- Ακρωτηρίασαν και τα δυο Facebook Twitter
Μοντέλο έχασε τα πόδια της λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού- Ακρωτηρίασαν και τα δυο Facebook Twitter

Στις 17 Μαρτίου, αφού υποβλήθηκε στις χειρουργικές επεμβάσεις, επέστρεψε χαρούμενη στο σπίτι της και το γιόρτασε με μερικές φωτογραφίες στο Instagram. 

«Σπίτι και έξω!», έγραψε η 21χρονη, σε μια φωτογραφία όπου κάθεται σε ένα τραπέζι. Επόμενες εικόνες την δείχνουν να γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με τους αγαπημένους της. «Ευγνώμων για όλη την αγάπη και τις ευχές», σχολίασε στο μήνυμα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είχε μοιραστεί ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα με τους followers της.

«Τα πάω καλά, κάνω φυσικοθεραπεία πολλές φορές την εβδομάδα και σηκώνομαι και κινούμαι πολύ περισσότερο», έγραψε στις φωτογραφίες με τον αδελφό της να μαγειρεύουν. «Θα περπατήσω σύντομα! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

Ο πατέρας της, Γουέιν, μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας της κόρης του, την οποία χαρακτήρισε «μαχήτρια».

«Δύο μήνες από τη μέρα που άρχισαν όλα αυτά και η Κλερ, για πρώτη φορά κάθισε μόνη της!» έγραψε στο Facebook. «Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά για αυτή την Μαχήτρια είναι μια σημαντική νίκη!».

Και συνέχισε: «Κλερ Μπρίτζες, είμαι τόσο περήφανος για σένα. Έχεις ξεπεράσει σε δύο μήνες περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς σε μια ζωή. Θα σκαρφαλώνεις ξανά πριν το καταλάβεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!».

Όπως εξήγησε, η κόρη του νιώθει πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στους συγγενείς και τους φίλους της, αν και έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της. 

«Χαιρόμαστε που βγήκε από τη ζωή του νοσοκομείου και είναι στο σπίτι της μαμάς της, σε πιο άνετο περιβάλλον. Ήταν ψυχικά και συναισθηματικά επίπονο, αλλά πλέον είμαστε αισιόδοξοι αν και αντιμετωπίζει ακόμη αρκετές προκλήσεις».

Η 21χρονη ετοιμάζεται να λάβει προσθετικά πόδια, τα οποία χρηματοδοτούνται μερικώς από την 50 Legs, μια φιλανθρωπική ομάδα, ενώ κάνει φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία για να μάθει πώς να τα χρησιμοποιεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Διεθνή / Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Το χτύπημα στο δεξαμενόπλοιο έγινε από «δύο άγνωσης προέλευσης βλήματα» κοντά στο Κατάρ - Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο Ισραήλ ενεργοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν πύραυλο από την Υεμένη
THE LIFO TEAM
Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM