Η πρώην Μις Ουκρανία που συμμετέχει στον ένοπλο αγώνα απέναντι στους Ρώσους

Η πρώην Μις Ουκρανία που συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στη ρωσική εισβολή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Από τα στέμματα ομορφιάς και τα καλλιστεία, η Miss Grant Ukraine του 2015 πέρασε στον ένοπλο αγώνα.

Έβγαλε τις λαμπερές τουαλέτες, φόρεσε στρατιωτική στολή και αρβύλες και κάλεσε όλους του Ουκρανούς να παλέψουν για την πατρίδα τους ενάντια στη ρωσική εισβολή.

Η Anastasia Lenna, εκπρόσωπος της Ουκρανίας το 2015 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International, απάντησε στο κάλεσμα να υπερασπιστεί την πατρίδα της, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram. «Γράφουμε με αίμα στη γη μας, οργώνουμε με σπαθί, τραγούδια και κλάματα σκλάβων. Τάφοι σε χωράφι χωρίς ονόματα, στο δρόμο για το Κίεβο από το Λούμπνι» έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, ποζάροντας με ένα όπλο στο χέρι.

«Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν θα πεθάνουν» έγραψε σε μία προηγούμενη ανάρτησή της, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία ένοπλων στρατιωτών που κλείνουν ένα δρόμο. Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, το μοντέλο κάνει αναρτήσεις παροτρύνοντας τους Ουκρανούς σε αντίσταση απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις ενώ ζητά και δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Διεθνή / Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Θέρετρα γκολφ, επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και κρατικά κεφάλαια πυκνώνουν τις σκιές σύγκρουσης ιδιωτικών και δημόσιων συμφερόντων, εν όψει του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στον Κόλπο
LIFO NEWSROOM
Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Διεθνή / Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά
LIFO NEWSROOM