Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Υπό την «επιτήρηση» της Αστυνομίας το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Υπό την «επιτήρηση» του Αστυνομίας το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Υπό την διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας θα τελεσθεί την Κυριακή στην Πάτρα το 40νθήμερο μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή.

Η προληπτική παρουσία της Αστυνομίας η οποία θα είναι «αθέατη» έχει την εξήγησή της, σύμφωνα με το pelop.gr, καθώς η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών έχει απασχολήσει πολύ την τοπική κοινή γνώμη. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει τα μέτρα της.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, δεν είναι απίθανο την ώρα του μνημόσυνου να βρίσκονται στον περίβολο και πέριξ του ναού και άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη και για τον τρόπο που θα εργασθούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί τηλεοπτικών συνεργείων, οι οποίοι προβλέπεται να καλύψουν το γεγονός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM