Μήνυμα Πούτιν: «Αυτοκρατορία ψεμάτων η Δύση»

Μήνυμα Πούτιν: «Αυτοκρατορία ψεμάτων η Δύση» Facebook Twitter
0

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλεσε τη Δύση «αυτοκρατορία ψεμάτων» ενώ συζητούσε για την οικονομία με κορυφαίους αξιωματούχους, τη Δευτέρα, μετά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είπε το Κρεμλίνο.

«(Ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν) και εγώ συζητήσαμε το ζήτημα, έχοντας φυσικά κατά νου τις κυρώσεις που η λεγόμενη δυτική κοινότητα -όπως την αποκαλώ στην ομιλία μου, η "αυτοκρατορία του ψεύδους"– προσπαθεί τώρα να εφαρμόσει εναντίον της χώρας μας», ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε νωρίτερα πως ο Ρώσος πρόεδρος εργάζεται επί της απάντησης που πρέπει να δοθεί στις κυρώσεις. «Ο πρόεδρος βρίσκεται στο Κρεμλίνο, ασχολείται με την οικονομία», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Οι κυρώσεις είναι βαριές, δημιουργούν προβλήματα [...], αλλά η Ρωσία έχει όλο το αναγκαίο δυναμικό για να αντισταθμίσει τις ζημίες», συμπλήρωσε.

Εντός της ημέρας ο Πούτιν θα συναντηθεί με διάφορους αξιωματούχους, ανάμεσά τους ο υπουργός Οικονομικών και ο διοικητικής της κεντρικής τράπεζας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM